22 maj 2009

En lång härlig helg

Idag är det fredag men det känns som om det vore söndag. Det är ju faktiskt riktigt bra för det innebär att vi har en hel helg framför oss. Vi har ätit sen frukost och sitter i soffan och slöar.
Eller - Hanna sitter och skall analysera dikter och jag letar mysiga hotell i Grekland. Snart ska vi ta en promenad till stan och kolla skor till studenten. Bara det slutar regna......

Igår spelade Elfsbort bortamatch mot AIK och vilken skillnad på spel jämfört med matchen mot Halmstad. Det var inte alls det Elfsborg som vi varit vana att se och visst märker man att spelmotorn i laget saknas. Brasseriets storbildsdukar blev arenan för vår del denna eftermiddag. Fullsatt - men det riktiga trycket uteblev eftersom matchen slutade med tråkiga 0-0.


Igår var det en sån där varm och härlig kväll, tom såpass varm att man kunde sitta på balkongen och njuta lite, först en kopp kaffe och sedan en liten whisky i gott sällskap.
Ännu en av dessa lyckokänslor som man måste ta tillvara på. Jag är fortfarande förundrad över hur mycket man kan känna lycka över i vardagen. Bara man öppnar sina sinnen och vågar känna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar