13 februari 2009

Änligen fredag

Det ska bli så skönt att vara ledig. Idag har jag haft Mälsättningssamtal med min chef.... ungefär som utvecklingssamtal i skolan, fast vi har nog mer uppföljning på det hela. Nu är vi överens, chefen och jag om vad jag ska fokusera på. Det känns faktiskt riktigt bra för nu vet jag vad jag ska koncentrera mig på.

Idag var jag också ute och åt lunch på Casinot i Göteborg med en av mina leverantörer, jättegod mat och trevlig sällskap. En lättsam leverantör som är lätt att ha med att göra. Ett bra sätt att ha uppföljning på och man behöver ju inte bara prata jobb. Vi gillar båda att resa så det blev mycket prat om olika resmål.

Fredag är ju en träningskväll så jag har varit och tränat hårt. Det har blivit lite dåligt med träning ett tag nu så det var riktigt riktigt skönt. Är lite sugen på att gå och köra imorgon igen men jag orkar nog inte gå upp så tidigt, Lördag är sovmorgon. Efter träningen gick jag förbi Spice ´n Rice och köpte med mig mat hem. Nu sitter jag i soffan och skriver av mig lite medan Hanna med kompisar kollar film.
Mera träning. Läste om nästa release av Bodypumpen och lyssnade på musiken. Det blir nog inspirerande träning under våren. Tempot är högt och musiken är hyfsat ok. Det blir ju ganska mycket samma typ av musik men som träning är det helt ok. Kanske inte den musik man laddar ner till sin iPod och lyssnar på för jämnan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar