03 augusti 2009

En go söndag

Söndagen blev lugn. Jag och Hanna tittade på film och slappade i soffan. Det blev The Terminal med Tom Hanks, han är en favoritskådis. Jag hann dessutom med att sitta på balkongen en stund för solen skymtade fram lite, lite grann. Bäst att passa på att ladda batterierna, annars kommer regndepressionen tillbaka.
Frampå kvällen var det dags för fotboll, Kalmar - Elfsborg. Klockan fem gick Hanna, Benny och jag till Brasseriet och där åt vi först en Bookmaker och sen var vi laddade för match. Den började bra, en spännande, tuff och hård första halvlek som slutade 1-1. Men sen hände nåt.... Kalmar tog över mer och mer och satte 2-1 och sen även 3-1. Pest!
Men på torsdag är det match mot Braga på Arenan. Då är vi på plats!
Under matchen ringde min jobbarkompis Susanne som var och turistade i Borås. De skulle äta pizza men sen bestämde vi oss för att träffas för ett glas vin. Kul att träffa hennes Per och barnen. De var urgulliga och jättesnälla som satt med sina Nintendospel medan vi vuxna fick prata. Det var kul att höra att både Susanne och Per var överraskade över att borås faktiskt är en mysig stad. Härligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar