19 mars 2010

Ugglas Revy

Idag är det fredag igen, veckorna bara rusar iväg och nu är vi inne på andra halvan av mars. Snön ligger kvar men solen tär på den. Istället för sol så har det nu börjat regna, snön försvinner kanske fortare men jag föredrar solen. Är lite rädd för att regnet inte försvinner utan att det bara fortsätter.....

Igår var jag på Ugglas Revy på Rotundan. Innan dess så åt vi middag på Liseberg Heden, ekologiskt odlad mat och ekologiska viner. Kan väl säga att det var sådär den här gången, Heden brukar ha underbar mat men den här gången missade de någonstans.
Förrätten - en lättgravad lax - var helt ok till ett gott vin.
Huvudrätten - ankbörst serverade med sockerglaserade rotfrukter och tranbärsky. Här missade man totalt. Köttet var väldigt segt och väldigt rosa och tyvärr smaklöst. Vinet däremot var underbart gott.

Uggla sen, är ju Magnus Uggla.... en revy med många typiska revyskämt. Tyvärr var jag tvungen att gå i början av andra akten för att hinna med bussen hem så jag missade nog den bästa delen med Magnus gamla hits. En kul kväll med Susanne blev det i alla fall. Vi fnissar bra ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar