22 mars 2010

Allsvensk hemmapremiär

Först en vanlig jobbdag fast ändå inte. På förmiddagen fick vi mail om att alla skulle till stora konferensrummet för info. Vår VD informerade oss om läget på vår Marina division som inte blir bättre och nu kom våra första varsel, 10 tjänstemän ska bort. Hmm, känns jobbigt mitt i all annan skit som händer. Men det är inte mycket man kan göra och absolut inte oroa sig i förväg.

Men dagen tog slut och det blev dags att åka hem till Borås och att ta sig till Arenan. Tack snälla Göran för biljetterna, igen.

Vilken kväll det blev, att först få se Johan Larsson göra sitt första allsvenska mål efter 13 minuter var en härlig känsla. Att han sen gjorde även det andra gav rysningar.
Andra halvlek blev en ren utskåpning, de två följande målen gjordes av James Keene. Sen byttes båda dessa killar ut och in kom en het Bella och en Denni som också ville visa att de visste var målet fanns. Det slutade med 6-0 men ännu fler chanser. En fantastisk hemmapremiär!