17 september 2010

Äntligen helg

Idag åkte jag tidigt till jobbet.... för att kunna avsluta dagen relativt tidigt. Jag var och åt lunch på Casinot med en god vän i Göteborg. Underbart god mat, som vanligt och trevligt sällskap.

Efter lunchen åkte jag till Chalmers och väntade på Hanna. Jag satt i cafeterian och pluggade grekiska alfabetet och kände mig som en student! Lite i alla fall....

När Hanna var klar så gick vi till hennes lägenhet. Bättre boende kan hon knappast få, fönster mot Chalmersplatsen! Skolan tvärs över gatan och en jättefin studentlya. Nu har jag hälsat på min dotter, snart dags att åka upp till sonen och kollat läget i Stockholm.

Sen blev det middag, inbakad fläskfile med klyftpotatis och ett gott vin till, Marques de Arienzo.... gott. Kvällen avslutades med en hockeymatch men det märks att Elitserien precis börjat. Dålig match!

Lördag - Det blev en långpromenad i höstvädret. Vädret varier mellan mulet och solsken men så länge regnet håller sig borta så är jag nöjd. Idag blir det fotboll, Göteborg - Malmö damallsvenskan. Desstuom måste jag gör klart min först inlämning i grekiska. Det här blir en helg i lugnets tecken. Jag behöver det för att hämta andan efter förra veckans jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar