18 maj 2010

Göteborg med tjejerna

I lördag var det dags för en resa till Göteborg med ett gäng brudar, Lena, Mia, Helene, Anita, Tina och 2xSusanne. I Gbg anslöt Kristina och Angela..... vilken helg det blev.

Resan började på Borås Central kl 10,26 och innan Sandared hade Susanne trollat fram en flaska Rosevin och glas. till detta serverades mörk choklad. En stor eloge till Susanne J som startade helgen på ett härligt sätt. I Hindås trollade Tina fram nästa flaska, också det var rosévin :-).

I Göteborg regnade det riktigt rejält men vi checkade in på Gothia och lite regn kunde inte sabba vårt goa humör..... Executive rooms till oss alla.... långt uppe i Västra Tornet och efter ytterligare en flaska rosé så drog vi in till stan och lunchade på Bakfickan.
Sen var det dags för shopping, vi delade på oss i olika omgångar och de flesta hittade något kul att inhandla. Efter shopping samlades vi på Lilla London där vi tog en öl för att sen orka strosa tillbaka till Gothia och en välbehövlig vila.

På kvällen träffades vi igen för att äta Gothias underbara räckmacka. Nu fick vi sällskap av min jobbarkompis Camilla som kom in för att festa med oss. Nu väntade Incontro, drinkar och pianobaren.... senare på kvällen drog vi in till Avenyn. Bengtsson raggade taxi men lyckades inte pruta till lagom nivå.

Söndag inleddes med en så suverän frukost uppe på Heaven23 och sen dags att åka hem, trötta, nöjda och fortfarande fnissiga

1 kommentar:

  1. Vilken otroligt rolig helg det låter som att ni har haft! Du skriver så bra, så målande!
    Kram Mimmi

    SvaraRadera