07 februari 2010

Flyttbestyr

Ytterligare en vecka har gått och vi är bit in i februari. Det blir mer och mer snö och man börjar faktiskt fundera över om det ska hinna försvinna till påsk?
Veckan har till stora delar bestått av jobb och att få ordning hemma. Det tar sån tid och jag flyttar om flera gånger innan jag verkligen är nöjd. Köksbordet är uppskruvat, lamporna är uppe, whiskyn är uppe ur lådorna. Det mesta i köket är på plats, datorerna fungerar, tv:n är igång med digital-tv från Telia så nu är Canal+ på plats igen...... visst verkar det som om att ska kunna bli klart snart. Kanske till min födelsedag.

I fredags var det biodags, Snabba Cash. Vore det inte för Joel Kinnaman så är det en medioker film men Joel är otroligt duktig i rollen som JW. Efter bion blev det favoritstället Bishop och en stund på en pall i baren. Kilkenny och Chimay stod på ölmenyn för min del denna kväll.


Lördag - Först var jag hemma hos min kusin Emanuel och grattade honom till att han nu är vuxen och 20 år. Det är alltid mysigt att träffa släkten, vi är ganska många så man hinner inte prata så mycket.
På kvällen var det dags att laga lite god mat hemma. Det blev en ryggbiff med potatisgratäng och en flaska Marques de Arienzo. Till dessert Pannacotta med blåbär och hallon.....
Söndag - vilodag - fast inte hos mig. Det sattes upp hyllor och packades upp lådor och kassar hela dagen. Det börjar likna nåt nu och till och med gardinerna börjar inta sina platser.
I veckan är det dags för IKEA för att komplettera med sånt man behöver och även sånt man inte behöver.

2 kommentarer:

  1. hej hej, skönt att saker å ting börjar komma på plats! får komma å kika in ditt nya boende snart! åh ja, hjärtan kan man ha året runt tycker jag =)kram!

    SvaraRadera
  2. Vi syns snart och jag lovar fixa ljus i massor på IKEA :-)

    SvaraRadera