29 april 2010

Sista veckan i april

Veckan började bra med ett frukostmöte på Scandic. Hotellfrukost är alltid toppen, man slipper plocka fram och plocka undan själv och så finns det alltid så mycket gott att välja på. Omelett och bacon till frukost. Kanske är det tur att man inte äter det varje dag.

Sen var det dags för läkarbesök och det är alltid så vansinnigt jobbigt att prata om hur man egentligen mår.... hmm Mauro Scocco, se längst ner i bloggen. Besöket resulterade i alla fall i att jag är fortsatt sjukskriven till 25%. Undrar vad man säger på jobbet och F-kassan om det? Det börjar bli ganska långvarigt nu. Mentalt så var det inget upplyftande och det fick nog några stackare märka av på jobbet under dagen.

Onsdagen började med möten hela förmiddagen och sen hade en av administratörerna på jobbet bokat in mig hela eftermiddagen på ett besök med Bokningsbolaget. De jobbar med att boka konferenser åt företag och vi behöver något sånt hos oss eftersom man dragit ner på administratörstjänsterna. Deras tid räcker inte riktigt till. Vi var i alla fall iväg och åt lunch på Restaurang Ett på Avenyn. Härlig miljö med an blandning av gammal och nytt. Sen en snabb promenad i regnet till Trägår´n och till en helt annan typ av konferenslokaler. Betong och det lite robusta.

Nu var det dags för en bussresa till Vargön och Ronnums Herrgård. Det besöket började med en visit på Kungajaktsmuseet på Hunneberg. Det är något som jag definitivt kan rekommendera. Väldigt intressant! Sen åkte vi tillbaka in till Vargön och den vackra Herrgården där vi fick en rundvandring och en middag innan avfärden tillbaka mot Göteborg. En dag full med intryck och skönt att komma ifrån kontoret en dag.


En sång för alla dom
Det är en hård värld där utanför
Full av ensamma människor
Ingen som hör dig
Ingen som ser dig när du går
Och det verkar som kärleken
Är till för några få
När du bäst behöver nån
Är det ingen som orkar höra på
Det här är en sång för alla dom
som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med
En sång för alla dom
som inte kommer hem till nån som frågar hur det är
Den här sången är till dom
Ingen frågar när du kommer
Ingen saknar dig när du går
Ingen delar din dröm
Ingen undrar hur du mår
Och jag ser människor omkring mig
Ser dom jobba dygnet runt
För att slippa känna efter
hur dom egentligen mår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar