05 oktober 2009

Första höststormen

Årets första höststorm drog över Borås i helgen och nog regnade det och blåste rejält. Tur att man kunde kura ihop sig i soffan hemma och bara se på eländet.
Men trots detta så har helgen varit innehållsrik.

Men först veckan som gått, det har blivit en hel del träning, mycket bodypump och så step/styrka. Det märktes när jag var på massage i torsdags. Benmusklerna var stenhårda och gjorde rejält ont vid massagen. Lite mera stretch är nog att rekommendera så jag får nog ta tag i yogaträningen igen.
Det har varit en hel del sport också, i måndags spelade Elfsborg mot Halmstad, seger med 2-1. I fredags var jag på basket, också där en seger för Borås-laget. Igår spelade Elfsborg igen, den här gången mot AIK i en tråkig 0-0 match som borde gett utdelning, men tyvärr inte. Så nu är det nog kört för SM-guld.

Lördagen blev en underbar dag. Vi firade farmor som fyllt 95 år. Vi börjar bli ganska många nu och släkten är ca 50 personer stor i 4 generationer. Ett härligt gäng samlades på Herrljunga golfklubb för att äta lunch tillsammans. Tänk vad kul att sitta och prata med "småkusinerna" som blivit stora. Tack Emanuel för mysigt sällskap, både i bilen och vid maten.

Igår passade jag på att följa med Benny på fotoutställning på Hemgården. Tänk så många vackra fotografier som ställdes ut men också en del som man inte riktigt förstod. Men så är det ju med konst. Och visst önskar man att man kunde se motiven som en konstnär och kunna ta lika fina bilder.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar