08 september 2009

Nu är hösten verkligen här, regn och rusk blandat med sol och underbara dagar. Det är med blandade känsor som jag inser att vi är inne i september månad och att det är väldigt långt kvar till nästa sommar.
Men så kan man ju inte tänka så nu lägger jag ner det och ställer in mig på att hösten kan bli otroligt vacker med massor av sol och vackra färger. Vintern kan bli vit och kall. Det kan vara soliga dagar med lite snö på marken och vitt ute i skogen och mark. Man kan gå ut på promenad och grilla en korv.
Våren kan blir mysig med massor av vårkänslor, vitsippor och krokusar och fågelkvitter.







Jobbet - är just nu inne i en fas med massor att göra. Alla vill få allting gjort omgående och arbetsdagarna börjar bli längre och längre.

Träningen har kommit igång och det känns skönt att känna suget efter att få trötta ut sig.

Det har varit mycket fotboll ett tag nu och mera kommer under hösten. Slutspurten i allsvenskan och herrlandslagets kvalmatcher. Jag tänker dessutom försöka komma iväg och kolla på Kopparberg/Göteborgs FC. Damfotbollen behöver stöd och de spelar riktigt bra fotboll.

Snart börjar basketsäsongen och det ska bli kul att gå och kolla på Borås Basket och vårt helsvenska lag. Hoppas satsningen går hem,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar