23 augusti 2010

Bröllop

I helgen har jag varit på det mest fantastiska bröllop någonsin. Ljuvliga Petra gifte sig med sin underbara Daniel. Det här är ett par ungdomar som jag älskar som om de vore mina egna barn, de är underbara vänner och man känner sig alltid uppskattad i deras sällskap. Att få vara delaktig på deras stora dag känns fantastiskt.






Dagen började i regn och regn och åter regn. Funderingarna var många över hur det skulle bli att fira ett bröllop på en loge i Tvärredsskogarna. Men på något underligt sätt så klarnade det upp strax innan det var dags för vigsel ute i skogsdungen. Inte öga var torrt när Petra och Daniel äntligen kom.... alla vi andra väntade otåligt på att klockan skulle bli 17. Och så äntligen kom de.


Vigseln skedde ute i gröngräset med solstrålarna smygandes ner genom trädkronorna var precis Daniel och Petra. När vi kom upp til logen efter vigseln så överraskades vi av att Brudparet intog scenen. Att Daniel tar fram gitarren är ju inte så ovanligt med att Petra sätter sig bakom trummorna var dagens stora överraskning och som de spelade. De fortsätter att överraska!

Efter musiken och champagneskålen så var det mat och sedvanliga tal och det som berörde mest var Brudens systers tal, så enkelt och orden kom från hjärtat. Om syskonkärlek, om syskonbråk och om att se upp till sin storasyster och förebilden Petra! Tack Kim!

Musiken. Så perfekt anpassade efter miljön och stämningen och så duktiga. I bakgrunden och som huvudattraktion. Härligt gung!







Gästerna - vi måste ju också nämnas. Alla hade ansträngt sig och följt temat 20-60 tals klädsel. Samtliga gäster hade klätt upp sig enligt temat. Man kändes sig tillbakaflyttad till en annan tid, logens utsmyckning, dukningen, kläderna, musiken, ja hela miljön. Så välplanerat och så bra genomfört. Tack även till kvällens snygga värdpar Pelle och Emma!



Efter middagen så blev det tipspromenad, kaffe, och dans. Festen varade långt inpå småtimmarna och brudparet fanns mestadels ute på dansgolvet eller på scenen. En undebar underbart dag och natt!

1 kommentar:

  1. jag kunde inte skrivit om det bättre själv! och tack för all hjälp, det var den bästa dagen i mitt liv och mycket tack vare alla underbara människor som var där, kommer aldrig att glömma den! kram!

    SvaraRadera