09 december 2009

Back in business

Ja då är man här igen - på kontoret och just nu en fikapaus. Jag ska bli bättre på att pausa lite, även på jobbet. Det kändes lite jobbigt igår att veta att det var dags att ta tag i vardagen igen och sluta slappa. Fast det ska gudarna veta att jag behövde. Är egentligen inte redo för jobb ännu men that´s life. F-kassan säger att jag är frisk nog så då är det nog så.

Helgen var hyfsat lugn, i fredags var det basket och sen var jag ute på en liten AfterWork med Carina, en av baskettjejerna. Vi har många gemensamma bekanta och fler kom vi fram till medan vi satt och pratade. Hemma i härligt god tid. På lördagmorgon var det dags att köra Micke och Lotta till Säve, en Londonresa stod på schemat för dem. Lite avis blir man.
Söndag - lugn förmiddag hemma, lunch med Hanna och sedan behandling av min axel hos Benny på Friction. Idag körde han lite Strain Counterstrain, som vi visste hade fungerat tidigare och det verkar göra det igen. Efter behandlingen gick vi till Babbel och åt en söndagsmiddag - så himla gott. Riktigt lyxigt med en Irish Coffe till desserten.

Igår tog vi en tjejdag på IKEA, jag, mamma och Hanna. Vi strosade runt och lät oss inspireras och sen var det dags för köttbullar innan vi tog itu med värmeljusen, glasen, lamporna och servetterna. Det blev en påse var med "bra-ha" saker.

När vi var hemma igen så infann sig träningsviljan så jag tog tag i den och gick till gymmet och körde ett pass bodypump. Massor med folk och jättevarmt men ack så skönt. Jag träffade Anne och fick en go varm kram och nu har vi bestämt oss för "Functional Moves" ikväll med efterföljande bastu och tjejsnack i relaxen. Skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar