06 februari 2011

Helg i feburari

Helgen bara rusade iväg. Fredag - träning. Underbart med skön bodypump. Hjärnan töms på en massa onödiga tankar och kroppen får sig en omgång. Suveränt! Det blev promenad hemåt i svettiga träningskläder eftersom omklädningsrummen höll på att renoveras.... hemma fick det bli en lång varm härlig dusch och sen en hemlagad pizza. Skönt!

Lördagkvällen var planerad för resa till Göteborg och bowling med Camilla och ett ihopsamlat gäng. Lite av varje och kul blev det. En härlig blandning av gammalt och ungt. Vi bowlade först på Star Bowling. Sen satt vi kvar ett tag och snackade och drack lite öl.
Därefter blev det dags för Biljardpalatset och mera soffmys och lite biljardspel. Sen blev det lite olika åsikter om fortsättningen. Sticky Fingers var ett alternativ som några av oss kände inte passad oss riktigt så vi gick till Bishop och tog en öl innan hemfär
Sammanfatningsvis en skitkul kväll.

Söndag - helt plötsligt infann sig energi för att städa. Då gäller det att passa på så det inte försvinner. Städade i några timmar innan Hanna dök upp hemma. Vi satte oss vid min datorn och Bokade en resa till London. Det blir inte på min födelsedag men helgen efter. Skitkul och underbart att ha något att se fram emot.

På kvällen spelade BHK match på Mantorp. En match som på pappret skulle gå till Borås men Mantorp visade mera glöd. De tog ledningen med 9 mål innan första halvlek var över. Borås knappade in men det blev förlust med uddamålet. Tragiskt att se en sån inställning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar