30 juni 2010

Naxos

Då är vi på plats på första anhalten - Naxos. Efter en resdag via Paris och Aten/Piraeus så är vi nu på underbara Naxos. Igår kväll blev vi varse om att det var strejk i Grekland. Inte märkte vi av den mer än att jag läste på en monitor på flygplatsen att det inte skulle gå några bussar efter 20 på kvällen men då var vi redan i Piraeus. Idag på morgonen gick färjorna som vanligt, inga strejvakter så långt ögat kunde nå och ingen försökte hindra oss från att gå ombord som det stod i Aftonbladet.

Efter en dag i solen på Blue Star Paros så anlände vi till Naxos stad och vårt hotellrum. En liten besvikelse för den ligger under gatuplan så från vår balkong ser vi benen på folk som går förbi men det kommer att ändras. Vi kommer att få byta rum till ett bättre med havsutsikt och översiktsvy över människorna.
I eftermiddag har vi legat på St Georges Beach och solat, badat och druckit Mythos. Det blev en Grekisk sallad och tsatsiki till lunch. Som jag har längtat efter det. Nu är det dags för lunch och sen promenad till stan.... bilder kommer senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar