03 juli 2010

En uppdatering av läget

Vi har tillbringat dagarna härnere på stranden, två på Prokopios och ännu en här vid hemmastranden Saint George. Vattnet är helt fantastiskt klart och svalkar gott i värmen. Vi kopplar av på stranden, läser och lyssnar på musik. Det blir många dopp i havet eftersom det är så varmt.... men det är ju precis det vi längtar efter.
I torsdags tog vi en promenad till staden på kvällen, Gamla stan här är helt sagolik med trånga gränder och massor av små butiker. Det blev lite småfynd för oss alla. Middagen intogs på en fiskerestaurang där vi tror att vi beställde torsk, gott var det och till det delade vi på en flaska vitt vin, Limnos. Jag och Lena fortsatte promenaden i natten och tog ännu ett glas vin på Prime, vid hamnpromenaden. Där satt vi och snackade med tre lite tokiga norrmän.
På fredagen åkte vi åter till Prokopios efter byta av rum. Nu har vi fått flytta upp från källarplan. Mera sol och bad och en sen var det dags för lite fotboll på en taverna vid stranden. På kvällen gick vi till stan igen och åt middag med norrmännen, det var deras sista kväll. Nu åt jag en lammgryta som var vansinnigt god. De är duktiga på mat i Grekland.

Idag blev det heldag på stranden Saint Georges. Det blåser lite mera men det gör absolut inget, bara lite svalkande. Många dopp i ett härlifgt vågigt hav. Nu tittar jag på fotboll och uppdaterar er andra på vår härliga semester. Snart blir det promenad i stan igen och lite shopping. Converse och lite småplock. Naturligtvis blir det mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar